» Etusivu» Yritys» Rakennuspalvelut» Telineet / Tikkaat / Työtasot» Profiilit» Yhteystiedot
Toikansuontie 14 53500 LAPPEENRANTA

Rakennuspalvelut ja -materiaalit World Trade Houselta

WTH World Trade House on vuonna 1995 Lappeenrannassa perustettu yritys, joka on keskittynyt tarjoamaan rakennuspalveluita ja -materiaaleja Venäjälle ja Suomeen. Toimitettavia tuotteita ovat mm. LVIS-tuotteet, teollisuuden kunnossapidon tuotteet, rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet. Nykyään toimintaan kuuluvat myös työmaa- ja rakennuspalvelut.

Asiakkaina teollisuuden alan yritykset

Asiakkaitamme ovat eri teollisuuden alojen yritykset, esimerkiksi saha-, metsä- ja rakennusteollisuuden yritykset. Suurin osa asiakasyrityksistämme on Venäjällä toimivia tai Venäjälle tuotteita toimittavia, suomalaisia yrityksiä.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Tulevaisuuden suunnitelmana WTH World Trade Housella on laajentaa sekä asiakaskuntaa että toiminta-aluetta. Hyvän jakeluportaan yhteistyökumppanin löytyminen on jo avannut mahdollisuuden toimituksille ympäri Venäjää. Olemme myös alkaneet kehittämään toimintaamme, esimerkiksi toimitusvarmuuden parantamista entisestään. Lisäksi toiminnan kehittämistä on päivitetty asiakkaiden palvelemiseksi myös maahantuotavien tuotteiden sekä työmaapalvelukonseptin myötä.

Ei pelkkää logistiikkaa

Toimintamme ei ole pelkästään logistiikkaa - kuljetukset vain ovat osa yrityksemme ydinosaamista. WTH World Trade House pyrkii täyttämään asiakkaan tarpeet alusta loppuun, materiaalihankinnasta toimitukseen loppukäyttäjälle. Nykyään palvelemme myös tätä pidemmälle, sillä työmaa- ja rakennuspalvelut mahdollistavat entistä kokonaisvaltaisemman toiminnan. Hankintakanavamme ovat vuosien saatossa muodostuneet laajoiksi ja kattaviksi, mutta pyrimme kasvattamaan niitä entisestään - mahdollisimman monia tyydyttäviksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!